ArrangEmenter

Norway seafood festival

Opplev Norway Seafood Festival 2024 i Trondheim fra 15. - 21. mars, en feiring av norsk sjømat samtidig med Bocuse d'Or Europe.

Utforsk sjømatmarkedet, lær fra anerkjente kokker og produsenter, og nyt show cooking ledet av Arne Hjeltnes.

Festivalen, som er en familievennlig begivenhet, inkluderer Barnas Sjømatfestival, og byr på en rekke lærerike aktiviteter og temakvelder. Trondheims restauranter feirer med spesialtilpassede sjømatmenyer, og det vil være foredrag og kurs for å utvide din kunnskap om sjømat.

Trykk her for mer informasjon
expo i spektrum

Oi! Trøndersk Mat og Drikke har gleden av å invitere til EXPO i forbindelse med Bocuse d’Or 2024 i Trondheim Spektrum.

Bli med oss på en reise i kjøkkenets verden, der produsenter, leverandører og lidenskapelige kokker samles for å feire gastronomi i sin mest raffinerte form.

Utforsk produkter og leverandører innen kjøkkenutstyr, innovative løsninger som driver frem matkunsten og produsenter som bidrar til de beste sluttresultatene.

Ønsker din bedrift muligheten til å delta med stand på EXPO?

Trykk Her for mer informasjon
Trykk her for mer informasjon
fagseminar for bransjen

Det blir arrangert fagseminar i Trondheim Spektrum i samarbeid med NHO Reiseliv og Næringsforeningen i Trondheimsregion v/fagråd reiseliv.

Tirsdag 19.mars fra kl. 09.00-10.15
Rekrutter de beste og bygg solide team. Vi forteller deg hvordan.

Onsdag 20.mars fra kl. 09.00-10.15
Norge skal satse på måltidsturisme. Hvordan kommuniserer vi dette og hva må vi levere for å oppfattes som en god destinasjons for foodies?

Billetter til fagseminarene kjøpes sammen med kjøp av billetter til konkurransen. Vi får besøk av spennende innledere begge dager. Les mer om programmet og innledere her. 

Pris pr. fagseminar pr. dag kr. 195,-

Les mer om fagseminar
Norgesfest på Tollbua, nyåpnet Nordisk Gourmetbistro som åpner i februar 2024

Stiftelsen Norsk Gastronomi vil arrangere Norgesfest onsdag 20.mars etter premieseremoni av konkurransen. Norgesfesten er lagt til den lekne gourmetbistroen Tollbua som tilbyr lokale råvarer og smaker fra hele verden.

Tidligere sølvvinner av Bocuse d’Or i 2017 er en av eierne Christopher Davidsen som lover at maten skal være ekte og nyskapende med en tydelig kvalitetsprofil. Det loves en av byens beste vinkjellere med fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin.

Denne kvelden åpner de Tollbua kun for Norgesfesten, og med over 1000kvm boltreplass kan vi love dere plass til å feste.Med 2 cocktailbarer, Champagnebar, Vinbar og Øl & Siderbar spredd rundt i lokalet ligger alt til rette for en storslått feiring.
Vi håper selvfølgelig på seier, men uansett så skal festen vinnes!