Bli med og hei fram vinner av europafinalen i bocuse d´or. Tribunen i Trondheim spektrum har plass til over 3000 tilskuere.
Hele 20 europeiske lag skal konkurrere om tittelen.
10 kandidater skal konkurrere tirsdag 19.mars og resterende 10 kandidater onsdag 20.mars.
Det vil samtidig arrangeres Expo en reise i kjøkkenets verden, der produsenter, leverandører og lidenskapelige kokker samles.
Under Expo kan du oppleve inspirerende utstillinger, demonstrasjoner og smaksprøver
Dørene åpner 08:30
Konkuransen starter:
09:00 - 17:00
Dørene åpner 08:30
Konkurransen starter:
9:00 - 17:00
Premieutdeling:
18:15 - 20:00
Vi er spente på å kunngjøre at Norge og Håvard Werkland skal ut som siste nasjon og deltaker den første dagen, 19. mars 2024. Håvard, den assisterende kjøkkensjefen ved Britannia Hotel, er klar til å vise frem sine kulinariske ferdigheter. Husk at plassene begynner å fylle seg opp nå. Sikre deg en billett idag!
Merk datoene, 19. og 20. mars 2024, og bli med oss for en uforglemmelig opplevelse fylt med kulinarisk innovasjon. Mer informasjon om programmet kommer! Vi gleder oss til å se deg i Trondheim!