EXPO-messen

møt et bredt spekter av produsenter og leverandører til kjøkken og restaurantindustrien den 19-20 mars.

Expo messen

Åpningstider:
Tirsdag 09.00 – 17.00
Onsdag 10.00 – 18.00

Besøk

Besøk

På EXPO-messen vil besøkende få muligheten til å møte et bredt spekter av produsenter og leverandører til kjøkken- og restaurantindustrien. Lokale og nasjonale aktører vil bli vist frem i boder, i vår food court og i baren.

Samarbeid

Samarbeid

Dette samarbeidet strekker seg ikke bare fra Trøndelag-regionen, men også fra andre robuste matregioner i Norge, både innenlands og i eksportsammenhenger. Dette vil bli komplementert av utstyrsleverandører som tilbyr innovative produkter og løsninger for industrien.

Tema

Tema

Food courten vår vil det være to temaer representert av våre nasjonale partnere – med fokus på sjømat på den ene siden og fjærkre på den andre. Gjesteopptredener av kjente kokker er også planlagt for dette området.

Kart over Expo-messen

Kart over expo-messen

Kart over Expo-messen

Utstillere & Aktiviteter

  • Oi Lounge - A1 - Oi! Lounge - møtested
  • Norengros AS - B1 - Smaksprøver og demo. Kl. 10-13 Tirsdag: Runa Kvendseth kokkelerer.
  • Røros Mat - B2 - Smaksprøver fra ulike produsenter på Røros: Rørosmeieriet, Eggen Gardsysteri, Stensaas Reinsdyrslakteri, Rørosrein, Røros Bryggeri, Galåvolden Gård, Rørosmat.
  • ASKO Norge AS - B3 - Smaksprøver fra ulike produsenter
  • Norsk Kylling - C1 - Smaksprøver fra Norsk Kylling
  • Stiftelsen Norsk Mat - C2 - Smaksprøver fra ulike produsenter. Kl. 14.30-15.15 begge dager: Sidersmaking med Edel Sider. Kl. 13.30 – 14.15 på tirsdag: Bursdagsfeiring for Beskytta Betegnelse Tjukkmjølk fra Røros.
  • Lerøy - C3 - Smaksprøver sjømat
  • Kjeldsberg Kaffe - C4 - Nytraktet kaffe
  • Markedsutvalget for reinkjøtt - D1 - Smaksprøver
  • Macserien - D2 - Demo av miljøvennlige rengjøringsprodukter
  • Bama Storkjøkken - D3 - Smaksprøver på frukt, grønt, kjøtt og fisk.
  • Culina - D4 - Utstilling av storkjøkkenutstyr
  • Ala Carte / Salsus - E1 - Smaksprøver fra ulike produsenter
  • The Farm Society / Plant Tech - E2 - Smaksprøver på bladgrønnsaker og urter. Smakskonkurranse kl. 14-15 på onsdag.
  • Nortura - E3 - Smaksprøver.
  • Frosta / Rågo - F1 - Smaksprøver fra ulike produsenter på Frosta: RÅGO, Stene Gård, Frostachips, Klostergården.
  • Trondheim Sjokolade - F2 - Smaksprøver
  • Foodtech - F3 - Utstyrsleverandør til storkjøkken og servering
  • Innherred - F5 - Smaksprøver fra ulike produsenter på Innherred : Havfruene, Visit Innherred, Snåsavann.
  • Essity - F6 - Utstyrsleverandør til storkjøkken og servering
  • My Bakery - F7 - Smaksprøver fra ulike produsenter
  • Norwegian King Prawns AS - F8 - Informasjon om Norwegian King Prawns som har med et akvarium med levende kongereker.
  • Mixto AS - F9 - Kl. 11 begge dager: Vi lager oppskrifter med Frxsh Mousse Chef og inviterer til å komme og oppleve denne nye utfordreren i frozen food processor segmentet!Kl. 12 begge dager: Opplev de utrolige egenskapene til Thermomix. Vi inviterer til matshow der du vil oppdage mulighetene til denne smarte kjøkkenassistenten!
  • Tomatosharp AS - F10 - Delta i et lynkurs i knivsliping helt gratis og bli en mester på null komma niks! Du kan vinne i våre giveaways og ta med deg noe ekstra hjem! Få kul og eksklusiv Tomatosharp-merch som stickers, t-skjorter og handlenett begrenset til Bocuse d’Or Europe 2024. Og som prikken over i-en, tilbyr vi inngravering av kniver – tenk å ha DIN egen kniv, med navnet ditt på!
  • Rational Norge AS - G1 - Utstyrsleverandør til storkjøkken og servering
  • Sika Footwear - G2 - Utstyrsleverandør til storkjøkken og servering
  • Smaker fra Øyriket - G3 - Smaksprøver fra ulike produsenter på Hitra og Frøya. Hitra Gårdsmat, DalPro Gårdsmat, Garnviks Røkeri, Dolmøy Seafood og Hitramat