Nomad Foodlab

Nomadfoodlab

Kulinariske tradisjoner

De levende kulinariske tradisjonene til arktiske urbefolkninger er rike, mangfoldige og gir null avfall.

I år vil kokkene fra NOMAD Indigenous
FoodLab servere mat med spesielle
delikatesser fra det uberørte arktiske miljøet
basert på reinsdyrkjøtt og bær, tilberedt i tråd
med våre 10 000 år gamle kulinariske
tradisjoner.

Nomadfoodlab

Praktisk
info

Maten vil bli servert på en måte hvor vi vil ha enkle tradisjonelle sitteplasser, ta gjerne med
gode sko og varme jakker. Begrenset antall
plasser er tilgjengelig, bestill snart for å være
sikker.

Nomadfoodlab

Meny

Til lunsj serverer vi to typer tradisjonelle
reinsdyrpølser:

Samisk mørkblodspølse og Evenki lysblodspølse
fra Sibir
; en svært velsmakende, nærende og bærekraftig reinsdyrhodesuppe.

Til dessert skal vi lage vår favoritt signaturrett –
reinsdyrpannekaker med
multebærsyltetøy.

Nomadfoodlab

Priser

Pris: 720 NOK per lunsj, i det som trolig er
verdens kuleste kjøkken.

Vi kan også ha noen kulturelle opplevelser å
dele med våre ærede gjester...

Etter lunsjtid tilbyr NOMAD Indigenous FoodLab
også tradisjonell samisk gryterett - Biđus -
med reinsdyrkjøtt og grønnsaker, og spesielle
delikatesser. Pris: 450 kr.

KOM Å BLI MED OSS

​​TIL VERDENS STØRSTE LAVVO!

Sett deg rundt bålet, opplev våre urfolks gjestfrihetstradisjoner,
og lær om samene og andre urfolkskulturer i Arktis!

Maten vil bli servert på en måte hvor vi vil ha
enkle tradisjonelle sitteplasser, ta gjerne med
gode sko og varme jakker. Begrenset antall
plasser er tilgjengelig, bestill snart for å være
sikker.

Bures boahtin! Ayamamat iremedekellu!
Hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen,

NOMAD Indigenous FoodLab-teamet og World
Reindeer Herders.

REGISTRERING

Forhåndsbestill
lunsj følgende tider:
Tirsdag 19. og Onsdag 20.mars

Første seating kl. 11.30
Andre seating kl. 13.00

OBS: Tirsdag 19. mars 11:30 er utsolgt

Takk skal du ha!
Vi har mottatt innsendingen din!

Du hører fra oss.
Oops! Noe gikk galt... Prøv igjen.